Tänään puhumme siitä, mitä elektronisia laitteita kotiin kannattaa oikeasti hankkia, ja mitkä ovat täysiä turhakkeita. Nykyään on myynnissä niin paljon erilaisia laitteita, ties mihin tarkoituksiin, joten kannattaa tehdä harkittuja päätöksiä miettien, mitä oikeasti tarvitsee. Ehkäpä jokainen munankeitin ja rikkaimuri, eivät ole ne kaikkein tarpeellisimmat. Tosin kaikki on suhteellista, ja ennen kaikkea tulee miettiä sitä, tuletko juuri sinä käyttämään kyseistä laitetta paljon? Annamme nyt parhaat vinkkimme siihen, miten vältät turhien kapistusten ostamisen, ja löydät samalla itsellesi tarpeellisimmat, jotta virheostoksia tulisi mahdollisimman vähän.

Kapselikahvikone oli hankinta, joka jäi monella perheellä käyttämättä alkuinnostuksen jälkeen. Loppujen lopuksi, yhden kahvikupillisen hinta tulee olemaan melko kallis, käyttäen kapseleita. Kannattaa miettiä, että jos haluat silloin tällöin erikoiskahvia, juotko sitä oikeasti mieluummin kotona, kuin menet kahvilaan? Toki monille kahvin suurkuluttajille samainen laite, voi olla todella hyvä, ja säästää pitkän pennin, jos vaihtoehtona on se, että menee jatkuvasti hakemaan kahvia kahvilasta,

Leipäkone on etenkin 90-luvulla ollut oikea hitti, suomalaisten kodeissa. Koneeseen laitetaan aineet, ja se sekä sekoittaa taikinan että paistaa leivän. Voit jopa ajastaa leipäkoneen niin, että saat tuoretta leipää heti herättyäsi. Toinen kysymys lienee, kuinka moni jaksaa tehdä leipää itse, kun kaupasta saa suhteellisen edullista, ja taatusti hyvää? Sitä paitsi, leipää on melko helppo paistaa uunissa. Tällekin turhakkeelle, löytyy takuulla vannoutunut käyttäjäkuntansa.

Munankeitin. Tarvitseeko edes sanoa mitään? Ellet sitten ajatellut syödä kymmenittäin kananmunia päivittäin, ja vaadi täydellistä tarkkutta niiden kypsyydessä, tässä kapistuksessa ei ole sitten mitään järkeä.

Voileipägrilli ja vohvelirauta ovat laitteita, joita tulee useimmissa talouksissa käytettyä kerran tai kaksi vuodessa, mikäli ne sattuu omistamaan. Toki, jos kaapeissa on ylimääräistä tilaa, voi nämäkin hankkia, mutta suurin osa ihmisistä, pärjää varmasti ilmankin.

Erilaiset pelikonsolit, kuten Playstation, Xbox, tai Wii, jäävät melko usein, hintaansa nähden hyvin vähäiselle käytölle. Ainakaan useampia näistä, ei missään nimessä, kannata yhteen talouteen hankkia.

Digitaalinen valokuvakehys, on ehdottomasti listan kärjessä, laitteista joita ei oikeastaan missään tapauksessa, kannata hankkia kotiin. Jos haluat katsella kuvia, miksi tietokoneelta ei voisi katsella niitä? Jos haluat kehystää kuvan, kehystä se!