Beats kuulokkeet

Bluetooth-kuulokkeet ovat kasvattaneet suosiotaan räjähdysmäisesti, sillä ne ovat helppokäyttöiset kätevät esimerkiksi urheilussa ja muussa arkielämässä. Bluetooth kuulokkeiden avulla kuuntelijan on mahdollista kuunnella musiikkia langattomasti, puhelimessa ja kuulokkeissa toimivan bluetooth-yhteyden välityksellä. Bluetooth-kuulokkeita on saatavilla monenlaisia ja näitä kutsutaan vielä tällä hetkellä tavallisesti englanninkielisillä nimillä: in-ear sekä on-ear sekä around ear-kuulokkeet. Kuulokkeita on mahdollista löytää moneen eri makuun, ja näin jokainen kuluttaja löytää varmasti mieleisensä. Keräsimme tähän artikkeliin kaikki ne kuulokkeet bluetooth-yhteydellä, jotka ovat suosittuja vaihtoehtoja vuodelle 2018.

Jaybird bluetooth kuulokkeet

In-ear

Tämä kuulokemalli on kaikista yleisin tyyppi kuulokkeissa. Tämä pienikokoinen kuulokemalli asetetaan korvakäytävään tai ulkokorvalle. In-ear -kuulokkeet ovat hyvin suosittuja niiden kätevyyden, keveyden sekä tietenkin loistavan äänenlaadun vuoksi. In-ear kuulokkeet ovat hyvä vaihtoehto jokapäiväiseen käyttöön, juurikin niiden näppäryyden vuoksi. In-ear kuulokkeet ovat yleisimpiä langallisella liitännällä, mutta lähiaikoina myös bluetooth-mahdollisuudet ovat nousseet huomattavasti. Parhaat langattomat in-ear kuulokkeet näet alla:

JayBird X3

Näissä langattomissa kuulokkeissa on osio, joka yhdistää kaksi kuuloketta toisiinsa. Näin napit eivät huku helposti ja kuulokkeet ovat myös helposti säilytettävissä. Näissä langattomissa kuulokkeissa on korvatyynyt, jotka ovat suunniteltu suoraan urheilukäyttöön. Laite sisältää bluetooth-yhteyden, korkealaatuisen äänijärjestelmän sekä materiaali on myös hienkestävä. Kuulokkeiden akku kestää jopa 8 tuntia. JayBird on juuri loistava vaihtoehto urheilullisille käyttäjille.

Earin M-1

Tämä kuuloke on täysin langaton, ja se koostuukin kahdesta, minimalisesti muotoillusta kuulokenapista. Näissä napeissa on hyvin kevyt rakenne, ja niissä on myös ’’täyteläisen tasapainoinen äänentoisto’’. Akku kestää jopa 11 tuntia ja akku ladataan säilytyskotelon kautta. Napi saattavat hukkua helposti, mutta kotelon ansiosta ne pysyvät paremmin tallessa.

Beats kuulokkeet

On-ear

Tämä kuuloketyyppi on myös hyvin yleinen, ja around-ear kuulokkeet tulevatkin korvakäytävän sijaan korvien päälle pehmeiksi kupeiksi. Kupeissa on pehmeät korvatyynyt ja ne mahdollistavat pitkäaikaisen käytön miellyttävänä ja ne poistavat myös melua. Osa malleista tarjoaa myös todella tehokkaan äänieristyksen, sekä Around-ear kuulokkeet ovat terveellisempi vaihtoehto korville kuin esimerkiksi in-ear vaihtoehto. Katso alta parhaat Around-ear bluetooth kuulokmkeet, jotka toimituksemme valitsi vuodelle 2018.

Beats Solo3 Wireless

Nämä kuulokkeet on varmasti näkynyt jo viime vuoden katukuvassa, ja kyseessä onkin korkealuokkainen kuuloketuote. Beats Solo2 Wireless tarjoaa jopa 40 tunnin käyttöajan ja näissä around-ear kuulokkeissa on myös säädettävä istuvuus. Kuulokkeiden sivuilla sijaitsee monitoimisäädin ja lataus toimii nopeasti Fast Fuel – nopea lataus tekniikalla.

bluetooth around-ear

Around-ear

Around-ear kuulokkeet soveltuvat parhaiten kotikäyttöön, sillä ne ovat suurikokoisia ja ei välttämättä niin näppärä vaihtoehto esimerkiksi urheilussa tai matkustaessa. Ne asettuvat suoraan korvien ympärille ja koko mahdollistaa mukavuuden sekä loistavan äänenlaadun. Kuulokkeet ovat loistava vaihtoehto esimerkiksi kotona musiikin kuunteluun tai elokuvienkatseluun. Nämä kuulokkeet ovat myös melkeinpä kaikista mukavimmat, sillä ne eivät koske korvaan lainkaan vaan asettuvat kokonaisuudessaan korvien ympärille pehmusteiden kera.

JBL E55BT kuulokkeet

Nämä kuulokkeet ovat JBL:n tuottamat kuulokkeet, ja nämä varmistavat korkealaatuisen äänenlaadun. Näissä kuulokkeissa on myös bluetooth-mahdollisuus sekä kaiutinelementit, ja niiden akunkesto jatkuu jopa 20 tuntiin saakka. Irrotettavassa kuulokejohdossa on myös mikrofoni, jonka avulla voit myös vastaanottaa puheluita musiikinkuuntelun ohessa.

Sukella musiikinmaailmaan langattomasti

Bluetooth-yhteyden avulla kuuntelija pystyy kuuntelemaan musiikkia langattomasti ilman ylimääräisiä johtoja. Jos etsit itsellesi uusia kuulokkeita, kannattaa miettiä mihin käyttötarkoitukseen tarvitset ne, ja näin löydät itsellesi varmasti oikean vaihtoehdon. Mikäs sen parempaa kuin kuunnella musiikkia tai katsella elokuvia juuri sellaisella äänimaailmalla, joka on itselle kaikista paras vaihtoehto. Ja vaikka bluetooth-kuulokkeet ovat hieman hintavammat kuin normaalit kuulokkeet, ne ovat silti ehdottomasti sen arvoiset.