Exodus Wallet Arvostelu

Exodus Wallet perustettiin vuonna 2015 tekemään digitaalisten varojen vaihdosta esteettisempää ja käyttäjäystävällisempää. Yrityksen perustajat JP Richardson ja Daniel Castagnoli pyrkivät murtamaan esteet, joita liittyi kryptovaluuttojen vaihtamiseen ja liikuttamiseen. Sen lisäksi, että Exodus tarjoaa ilmaisia työpöytä- ja mobiiliversioita kryptovaluuttalompakoista, se on myös yhteensopiva Trezor Model T ja Trezor One -laitteistolompakoiden kanssa.

Asiantuntijoiden mukaan Exodus Walletin sisäänrakennettu vaihtomahdollisuus, joka on myös yhteensopiva laitteistolompakoiden kanssa, on käytettävyydeltään ja turvallisuudeltaan huippuluokkaa. Kaikille tämäkään laite ei kuitenkaan ole paras mahdollinen lompakko, joten on aika käydä läpi tarkemmin sen ominaisuuksia.

Ohjelmistolompakoiden etuja laitteistolompakkoihin nähden

Exoduksen tapaisen ohjelmistolompakon tärkein etu on sen kätevyys ja joustavuus. Sinun tarvitsee vain ladata lompakko tietokoneeseen, älypuhelimeen tai tablettiin ja aloittaa. Voit helposti siirtää varoja pörssien, lompakoiden ja käyttäjien välillä ilman, että sinun tarvitsee huolehtia laitteesi turvallisuudesta.

Kuten tulemme kohta kertomaan, Exodus tukee monia eri valuuttoja, mukaan lukien Bitcoinia. Tämä tarkoittaa sitä, että se kuuluu myös kategoriaan Bitcoin lompakko. Jos haluat oppia lisää eri bitcoin lompakoista, voit siirtyä sivustolle bitcoinlompakko.com. Sieltä saat tietää myös kaiken siitä, mitä muita etuja ohjelmisto lompakkoihin liittyy.

Moni ohjelmistolompakko on avoimen lähdekoodin projekti, joten on helppoa varmistaa, että koodi pysyy turvallisena ja ajan tasalla. Ohjelmistolompakot eivät kuitenkaan ole kaikkein turvallisempia, minkä vuoksi turvallisuutta painottavat valitsevat usein laitteistolompakon. Ohjelmistolompakot ovat kuitenkin paljon kätevämpiä aktiivisesti kauppaa tekeville, ja niiden avulla voit käyttää varojasi mistä tahansa, missä on vain internet-yhteys.

Mikä on Exodus?

Exodus on monivaluuttalompakko, joka tukee yli 100 eri kryptovaluuttaa, kuten Bitcoinia, Ethereumia ja Litecoinia. Exoduksen avulla käyttäjät voivat tallentaa kryptovaransa helppokäyttöiseen käyttöliittymään ja vaihtaa niiden välillä poistumatta sovelluksesta. Siinä on sisäänrakennettu ShapeShift-integraatio kolikoiden välistä vaihtoa varten.

Turvallisuuden osalta Exodus käyttää tavanomaisia salausmenetelmiä käyttäjätietojen suojaamiseen sekä kaksivaiheista todennusta. Jokaisessa lompakossa on myös 12-sanainen palautuslauseke, joka toimii omistusoikeuden todisteena, jos käyttäjä unohtaa salasanansa tai menettää pääsyn laitteeseensa.

Exodus-lompakossa on sisäänrakennettu salkunseuranta, joka auttaa käyttäjiä seuraamaan kryptovarallisuuttaan. Yritys tarjoaa myös 24/7 asiakastukea, joka on yksi alan parhaista. Ennen kaikkea Exodus erottu edukseen sisäänrakennetun vaihto-ominaisuuden ansiosta, minkä ansiosta se sopii hyvin myös aktiivisesti kauppaa tekeville.

Exoduksen tavoitteena oli helpottaa ihmisten vuorovaikutusta digitaalisen omaisuutensa kanssa. Yritys on saavuttanut tämän luomalla käyttäjäystävällisen lompakon, jonka avulla kryptovaluuttojen tallentaminen, lähettäminen ja vastaanottaminen on helppoa.

Parhaat ominaisuudet

Exodus-lompakossa on sisäänrakennettu vaihto, joka tukee yli 100 eri digitaalisen omaisuuden kauppaa. Sen avulla käyttäjät voivat käydä nopeasti ja helposti kauppaa kryptovaluuttojen välillä ilman, että heidän tarvitsee käydä välillä kolmannen osapuolen palvelussa.

Tämä tekee kaupankäynnistä paljon yksinkertaisempaa ihmisille, jotka haluavat vaihtaa nopeasti krypto-omistustensa välillä ilman, että heidän tarvitsee lähteä lompakostaan tai käyttää toista alustaa. Sisäänrakennetun vaihdon avulla käyttäjät voivat myös tarkastella reaaliaikaisia hintoja ja tehdä kauppoja poistumatta lompakosta.

Exodus tarjoaa myös parannettuja turvaominaisuuksia, jotka suojaavat käyttäjiä hakkereilta ja muilta huijareilta. Lompakko käyttää kehittyneitä salausmenetelmiä käyttäjien tietojen ja yksityisten avainten suojaamiseksi sekä kaksivaiheista todennusta suojauksen lisäämiseksi. Lisäksi jokainen lompakko sisältää 12-sanaisen palautuslausekkeen, joka toimii todisteena omistajuudesta. Tämä tarkoittaa, että jos unohdat salasanasi tai menetät pääsyn laitteeseesi, voit silti todistaa lompakkosi omistajuuden ja saada rahasi takaisin.

Exodus-lompakossa on myös intuitiivinen käyttöliittymä, jonka avulla käyttäjien on helppo hallita digitaalisia varojaan. Se sisältää sisäänrakennetun salkunseurantajärjestelmän, jossa on reaaliaikaiset hintatiedot. Käyttäjät voivat nopeasti ja helposti tarkastella saldoaan ja tehdä muutoksia tarpeen mukaan. Lompakolla on myös 24/7-asiakastuki, joka voi olla erittäin hyödyllinen uusille käyttäjille, jotka tarvitsevat apua alkuun pääsemisessä.

Heikkoudet

Exodus Walletin huono puoli on, että se ei tarjoa tukea marginaalikaupalle tai kehittyneille teknisille analyysityökaluille, kuten jotkin muut lompakot tekevät. Lisäksi on raportoitu jonkin verran myös asiakaspalvelun hitaista vasteajoista, kun käyttäjillä on ollut teknisiä ongelmia.

Ohjelmistolompakot ovat nykyisin ehkä jo mainettaan turvallisempia, mutta eivät silti pärjää turvallisuuteen liittyvissä ominaisuuksissa laitteistolompakoille. Exodus ei myöskään tue niin valtavaa joukkoa eri kryptovaluuttoja, kuin jotkin muut lompakot.

Mitkä kryptovaluutat ovat tuettuja?

Exodus tukee yli 100 kryptovaluuttaa, mukaan lukien Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Dash (DASH) ja Ripple (XRP). Se tukee suurta joukkoa ERC-20-tokeneita ja myös suosittua meemivaluuttaa Shiba Inua. Shiba Inu on seurannut toisen meemivaluutan Dogecoinin jalanjälkiä ja saanut nopeassa ajassa valtavia kurssinousuja aikaiseksi.

Exodus Wallet tukee muun muassa seuraavia valuuttoja:

 • Ethereum (ETH)
 • Litecoin (LTC)
 • Bitcoin (BTC)
 • Tether USD (USDT)
 • Cardano (ADA)
 • Shiba Inu (SHIB)
 • Stellar (XLM)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Monero (XMR)
 • EOS (EOS)
 • Binance Coin (BNB)
 • Cosmos (ATOM)
 • Tezos (XTZ)
 • Bitcoin SV (BSV)
 • Brave Attention Token (BAT)
 • Chainlink (LINK)
 • DAI (DAI)

Miten Ramp liittyy Exodukseen?

Ramp on yritys, joka tekee yhteistyötä Exoduksen kanssa tarjotakseen käyttäjille lisäominaisuuksia. Rampin avulla Exodus-käyttäjät voivat helposti ostaa kryptovaluuttoja pankki- tai luottokortilla poistumatta lompakosta ja ilman, että heidän tarvitsee rekisteröityä tilille erilliseen palveluun. Lisäksi Rampin avulla käyttäjät voivat vaihtaa muitakin kuin vain kryptovaroja, mukaan lukien fiat-valuutat ja suositut osakkeet, kuten Apple ja Microsoft.

Tämä helpottaa huomattavasti ihmisiä, jotka haluavat nopeasti monipuolistaa salkkuaan tuomalla perinteisiä sijoituksia digitaalisten varojen omistuksiinsa. Lisäksi Ramp tarjoaa myös cashback-ohjelman, joka antaa käyttäjille palkintoja eri kauppiailta, kun he tekevät ostoksia sovelluksen kautta. Tämä tekee Exoduksesta entistäkin houkuttelevamman niille, jotka haluavat sijoittaa monipuolisesti.

Onko Exodus turvallinen?

Exodus Walletissa on useita turvaominaisuuksia, jotka suojaavat käyttäjien tietoja ja varoja. Näitä ovat muun muassa kaksivaiheinen todennus, siemenlauseiden varmuuskopiointi ja yksityisten avainten suojaus. Lisäksi Exodus tarjoaa tukea laitteistolompakoille, kuten Trezor Model T- ja Trezor Model One -lompakoille. Tämä auttaa varmistamaan, että vaikka käyttäjän tietokoneelle tai puhelimelle tapahtuisi jotain, hänen varansa olisivat silti turvassa.

Siemenlauseiden varmuuskopiointi tarkoittaa, että käyttäjät voivat tallentaa varmuuskopion lompakostaan toiseen laitteeseen. Näin varmistetaan, että vaikka he menettäisivät pääsyn laitteeseensa tai järjestelmä kaatuu, he voivat silti palauttaa lompakkonsa ja päästä käsiksi varoihinsa.

Kaksivaiheinen todennus (eli 2FA) tarkoittaa, että päästäkseen käsiksi lompakkoon, käyttäjä tarvitsee sekä salasanan että toisen tunnistautumistavan, kuten tekstiviestillä lähetetyn koodin. Tämä ylimääräinen turvakerros auttaa suojaamaan käyttäjiä luvattomalta pääsyltä varoihin. Kaiken kaikkiaan Exodusta pidetään yhtenä turvallisimmista nykyisin saatavilla olevista lompakoista.

Kaiken kaikkiaan Exodus Wallet on käyttäjille luotettava ja turvallinen tapa säilyttää ja hallita kryptovaluuttojaan. Intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta uusienkin käyttäjien on helppo päästä alkuun, ja sisäänrakennetun salkunseurantajärjestelmän avulla voit pitää sijoituksiasi silmällä reaaliajassa ja kätevästi.

Johtopäätökset

Jos etsit käyttäjäystävällistä lompakkoa, jossa on sisäänrakennettuja vaihto-ominaisuuksia ja lisäturvaa, Exodus on harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Yritys tarjoaa tukea monille suosituille kryptovaluutoille ja tarjoaa intuitiivisen käyttöliittymän, jonka avulla käyttäjät voivat helposti hallita varojaan.

Se ei kuitenkaan ehkä ole paras valinta edistyneille sijoittajille, jotka tarvitsevat pääsyn marginaalikauppaan tai teknisen analyysin työkaluihin. Näille käyttäjille muut vaihtoehdot, kuten Coinbase Pro tai Binance, saattavat sopia paremmin. Viime kädessä on yksittäisen käyttäjän päätettävissä, mikä ratkaisu sopii parhaiten hänen tarpeisiinsa ja budjettiin.